Træfældning og beskæring udføres professionelt

​Hos anlægsgartner Jesper Heidemann beskærer og fælder vi buske og træer i Fredensborg og Hillerød og på hele Nordsjælland.

Beskæring af træer og buske tilbydes

Buske og træer kan skygge for andre planter i haven eller vokse for voldsomt i forhold til hensigten. Derfor skal havens planter ofte have hjælp til at udvikle sig på den bedst mulige måde, hvorfor en beskæring kan være en nødvendighed. På samme måde skal der også en beskæring til, hvis træer eller buske generer trafikken eller den enkelte forbipasserende.

Dog er en beskæring af træer og buske ikke altid lige nemt, men kræver ofte en fagmands ekspertise og viden om de enkelte planter.

Når du lader anlægsgartner Jesper Heidemann udføre beskæringen, sikres du et resultat, der både er holdbart og æstetisk pænt, og en beskæring, som sikrer planterne de bedste vækstbetingelser.​

Når en beskæring ikke længere er nok, skal der kraftigere midler til i form af topkapring eller træfældning. Træfældning bør udføres en professionel med den rette erfaring og udstyr, da træfældningen ellers kan gå grueligt galt og ødelægge mere, end den gavner.

​Hos Jesper Heidemann har vi uddannelsen, ekspertisen og det rigtige udstyr til at udføre en træfældning, hvor både din og omgivelsernes sikkerhed er i orden, ligesom vi også kan stå for rodfræsningen.​

Kontakt os for beskæring og træfældning

Vi står altid til rådighed med vejledning, hvis du ønsker at høre mere om beskæring og fældning af træer og buske.

Kontakt os​ på mobil 40 79 62 77 eller send os en mail på info@jesperheidemann.dk, hvis du har brug for en beskæring eller træfældning.

Få et godt tilbud​

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt, eller få besvaret eventuelle spørgsmål.

Vi vender tilbage hurtigst muligt. ​​​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt