Haveservice og vedligeholdelse af grønne områder

I den travle dagligdag kan det være svært at finde tiden til havearbejde. Ofte resulterer det i, at haven får lov at passe sig selv og dermed er til gene for planternes vækstbetingelser. Derudover vil ukrudt og andre ubudne gæster melde deres ankomst og ødelægge havens flotte look. Når din have er nået dertil, hvor den bare ligner en vild jungle, så er det blevet tid til havehjælp.

Vi tilbyder vores haveservice i det meste af Nordsjælland, fx byer som Fredensborg og Hillerød. Du kan også læse mere om vores øvrige services såsom brolægning, anlægsarbejde og beskæring (interne links).

Hvad koster havearbejde?

Alle kan få brug for havehjælp – derfor prøver vi også at imødekomme mange forskellige typer budgetter med vores priser. Vi har faste priser på udvalgte rutineopgaver, men foretrækker at give en samlet pris på dit projekt, så der ikke kommer nogen overraskelser. 

Derudover tilbyder vi fast haveservice, så du ikke længere skal tænke på vedligeholdelse af dine grønne områder.

Få en skræddersyet aftale om haveservice – kontakt os!

Om det er en gang om ugen eller en gang hver anden måned, kan vi være behjælpelige. Vi skræddersyr aftalen, så den matcher dit behov for hjælp til haven.

Vi klarer alt havearbejde fra klipning af hæk og græsslåning til vedligeholdelse af blomster og bede. Tag en snak med os, hvis der er specifikke områder, du ønsker, vi tilser.

Kontakt os allerede i dag på telefon 40 79 62 77 eller på e-mail info@jesperheidemann.dk for et uforpligtende tilbud på haveservice.

Få et godt tilbud​

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt, eller få besvaret eventuelle spørgsmål.

Vi vender tilbage hurtigst muligt. ​​​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt