​​30 års erfaring ✔️ Fokus på kvalitet ✔️ Vi vejleder dig!

​Haveservice og vedligeholdelse af grønne områder

I den travle dagligdag kan det være svært at finde tiden til havearbejde. Ofte resulterer det i, at haven får lov at passe sig selv og dermed er til gene for planternes vækstbetingelser. Derudover vil ukrudt og andre ubudne gæster melde deres ankomst og ødelægge havens flotte look.

Vis din flotte have frem på haveselskabets hjemmeside

Anlægsgartner Jesper Heidemann tilbyder en fast serviceaftale på haveservice, hvor vi sørger for pleje og vedligeholdelse af haven så ofte, du ønsker det.

Få inspiration til haven - Havenyt.dk den levende have på nettet

Hvilket havearbejde bør du udføre i din have lige nu? Danske Anlægsgartnere har lavet en helårsguide til din have, så du ved hvad der skal skal gøres.

Når vi udfører haveservice er du altid garanteret, at haven ser pæn ud og har det godt.

​Arbejdsområder med havearbejde i Fredensborg, Hillerød og resten af Nordsjælland.

Få en skræddersyet aftale om haveservice

​Om det er en gang om ugen eller en gang hver anden måned, kan vi være behjælpelige. Vi skræddersyr aftalen, så den matcher dit behov.

​Vi klarer alt havearbejde fra klipning af hæk og græsslåning til vedligeholdelse af blomster og bede. Tag en snak med os, hvis der er specifikke områder, du ønsker, vi tilser.

Kontakt os​ allerede i dag på telefon 40 79 62 77 eller på emailen info@jesperheidemann.dk for et uforpligtende tilbud​ på haveservice.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

Anlægsgartner Jesper Heidemann

CVR: 19279936

Kontakt

Mobil: 40 79 62 77

E-mail info@jesperheidemann.dk